Despre

Nu e simplu să-ți faci o auto-descriere, însă consider că fotografiile mele sunt o reflecție personală. Mă exprim fotografic fiindcă este un mod de a vedea. Fotografiea este despre comunicare și sentiment. Este un fel de-a fi. Este subiectivă.
.
În ziua nunții tale, nu vreau să fiu în centrul atenției, nu vreau să fiu acel fotograf care are nevoie de o oră din timpul tău.
Îmi doresc ca tu să-ți petreci timpul cu familia și prietenii tăi iar eu să surprind acest lucru într-un mod cât mai autentic, natural și simplu.
.
Cred că în cele din urmă, în a fi cel mai bun fotograf, este vorba despre a reuși să surprinzi acea emoție care nu este nicicum forțată. Este despre a surprinde acele detalii la care ați petrecut timp și energie care dau amprenta voastră unică.
.
Să reușesc aceste lucruri e ceea ce mă motivează, și de aceea iubesc ceea ce fac. Este munca mea, să am grijă și atenție la aceste detalii și să le integrez în poveste.
.
Scopul meu principal este să creez fotografii memorabile și o experiență naturală.
.
Locuiesc în București, însă unul dintre avantajele de a fi fotograf stă și în posibilitatea de a călători, de a vedea locuri noi și de a întâlni oameni cu mintea deschisă. M-aș bucura să ne cunoștem și să creăm amintiri împreună. 
.
Mulțumesc,
Dana Tudoran

 

 

Go To Top