Despre

.
Nu e simplu să-ți faci o auto-descriere, însă consider că fotografiile mele sunt o reflecție personală. Iubesc fotografia pentru că este acel mediu care îmi permite să creez ceva, nu știu să pictez sau să cânt la vreun instrument, însă iubesc arta iar acest incredibil mediu tehnologic prin care se realizează fotografia îmi permite să fiu creativă. Sunt fascinată de conexiunea umană. Fotografia mea este despre momente, sentimente, familie, prieteni, este despre emoția experienței trăite. Este un fel de-a fi. Este subiectivă.
.
În ziua nunții tale, nu vreau să fiu în centrul atenției, nu vreau să fiu acel fotograf care are nevoie de o oră din timpul tău sau care dictează ce se petrece în fața camerei foto.
Îmi doresc ca tu să-ți petreci timpul cu familia și prietenii tăi, iar eu să surprind acest lucru într-un mod autentic și natural.
.
Cred că în cele din urmă, în a fi un bun fotograf este vorba despre a reuși să surprinzi acea emoție care nu este nicicum forțată sau regizată. Este despre a surprinde acele detalii la care ați petrecut timp și energie și care dau amprenta voastră unică.
.
Să reușesc aceste lucruri e ceea ce mă motivează și mă face să iubesc ceea ce fac. Ține de munca mea să acord atenție acestor detalii și să le integrez în poveste. Este povestea unui eveniment de viață care va rămâne în familia voastră pentru mulți ani.
.
Scopul meu principal este să creez fotografii memorabile având împreună o experiență naturală și autentică.
.
Locuiesc în București, însă unul dintre avantajele de a fi fotograf stă și în posibilitatea de a călători, de a vedea locuri noi și de a întâlni oameni cu mintea deschisă. M-aș bucura să ne cunoaștem și să creăm amintiri împreună. 
*****
.
Ambasador Canon România (www.canon.ro/generationr)
Educație formală: Master în Fotografie, Universitatea de Arte București (UNARTE)
Activitate creativă: 2009-prezent
tel: +40735527200 / email: info@danatudoran.ro
.