Despre

Nu e simplu să-ți faci o auto descriere, însă consider că fotografiile mele sunt o reflecție personală. Mă exprim fotografic fiindcă este un mod de a vedea. Fotografiea este despre comunicare și sentiment. Este un fel de-a fi. Este subiectivă.
În ziua nunții tale, nu vreau să fiu în centrul atenției, nu vreau să fiu acel fotograf care are nevoie de o oră din timpul tău.
Îmi doresc ca tu să-ți petreci timpul cu familia și prietenii tăi iar eu să surprind acest lucru într-un mod cât mai autentic, natural, simplu.
Cred că în cele din urmă este vorba despre a reuși să surprinzi acea emoție care nu este nicicum forțată. Este despre a surprinde acele detalii la care ați petrecut timp și energie care dau amprenta voastră unică.
Să reușesc aceste lucruri e ceea ce mă motivează, și de aceea iubesc ceea ce fac. Este munca mea, să am grijă și atenție la aceste detalii și să le integrez în poveste.
Scopul meu principal este să creez fotografii memorabile și o experiență naturală.
Locuiesc în București, însă unul dintre avantajele de a fi fotograf stă și în posibilitatea de a călători, de a vedea locuri noi și de a întâlni oameni cu mintea deschisă. M-aș bucura să ne cunoștem și să creăm amintiri împreună. 

 

 

Go To Top