De ce să facem o sesiune foto de logodnă?

De ce să facem o sesiune foto de logodnă?

Poate că vă intimidează camera foto sau poate că fotografiile de logodnă vi se par o pierdere de vreme și lipsite de relevanță, însă adevărul este că noi întotdeauna recomandăm această sesiune foto din momentul în care evenimentul vostru a devenit oficial.

Este o sesiune foto care să celebreze momentul cererii în căsătorie și pe care o puteți stabili din momentul în care v-ați rezervat fotograful pentru ziua nunții, sau chiar pentru a decide ce fotograf veți alege în ziua nunții. Cel mai bine este să fie făcută cu mai mult timp înaintea nunții, decât invers, pentru a nu vă aglomera.

Un alt motiv important este oportunitatea de a lucra cu fotograful vostru de nuntă pentru prima oară și pentru a vă obișnui și simți comfortabil în fața lentilei cât și cu stilul său. Iar acest prim contact, cu siguranță va face o diferență în rezultatul fotografiilor de nuntă.

Sesiunea foto durează aproximativ o oră, în care vom vorbi, vom interacționa și vom face fotografii. Astfel putem descoperi particularitățile unice ale fiecărui cuplu. Veți primi și un ghid referitor la ținutele și coloristica hainelor astfel încât să fie totul perfect și să vă reprezinte 100%.

Vă va da ocazia să vă reconectați.

Este o sesiune foto pe care o puteți folosi în mod creativ pentru Save the Date sau pentru decorul din ziua nunții. Puteți de altfel să oferiți printuri cadou părinților și bunicilor, vă puteți face un mini album sau comanda un tablou pentru casa voastră.

Veți vedea fotografii profesionale cu voi înainte de nuntă. Veți învăța să vă relaxați, să vă simțiți comfortabil și să arătați mai puțin tensionați sau ciudat în fotografiile din ziua nunții. Veți prinde încredere în voi cât și în fotograful vostru. Și este foarte important.